O nama

Entext nekretnine

Entext nekretnine dio su šire grupacije Entext d.o.o. koja se bavi izgradnjom i uređenjem modernog životnog ambijenta. Od detaljne izrade projekta za sami objekat, preko profesionalnog i pažljivo isplaniranog procesa izgradnje, do kvalitetnog uređenja prostora — trudimo se da zadovoljimo sve zahtjeve savremenog i funkcionalnog ambijenta za život svih naših klijenata. Dugogodišnje iskustvo i posvećen rad čine našu kompaniju vodećom u svojoj branši.

Šta radimo

Prodaja nekretnina

Na pravom ste mjestu za kupovinu, zakup ili zamjenu nekretnina na teritoriji Crne Gore.

Na ovom sajtu ćete u svakom trenutku moći da pronađete sve odgovore u vezi sa kupovinom, zakupom ili zamjenom stanova, kuća, vikendica, kao i odabirom placa na teritoriji Crne Gore. Uz najbolju korisničku i tehničku podršku nudimo vam jasan pregled osnovnih karakterisitka svakog objekta – grad, broj soba, broj kupatila, parking prostor i naravno određivanje prihvatljive cijene. Osim toga, u cilju smanjenja stresa i vremena za pretragu najboljih mogućnosti, uvijek smo tu da svojim klijentima pružimo profesionalno savjetovanje o tržištu nekretnina kao i opremanju istih.

Uprava i zaposleni

Naš tim

Na odabiru idealnih nekretnina počivaju vaše buduće odluke, jer pravi izbor temelja zapravo gradi kvalitetan i savremen život svih nas. Zato vam na raspolaganju stoji naš tim, koji se svakog dana usavršava kako bi inovacije i elegancija bile detalj koji će vaš životni prostor činiti posebnim.

Dejan Keković

Dejan Keković

Vlasnik
Ana Radonjić

Ana Radonjić

Izvršni direktor ENTEXT d.o.o.
Vladimir Tomović

Vladimir Tomović

Osnivač ENTEXT INVEST d.o.o.